Over ons

Zorgt een te drukke planning voor onhaalbare deadlines of vermindering van kwaliteit? Subco springt bij waar jouw vast personeel of onderaannemer tekortschiet! Als Belgisch bouwbedrijf leveren wij de meest gespecialiseerde vakmannen, die de nodige ondersteuning bieden om van jouw bouwproject een succes te maken. Jouw werken zijn onze prioriteit! 

Binnen de 24 uur staan de nodige arbeiders klaar op jouw werf om de nodige ondersteuning te bieden en de werken tot een goed einde te brengen. 

Heb je werkkrachten nodig voor korte opdrachten van één dag? Of zoek je ondersteuning voor langere opdrachten van meerdere dagen, weken of zelfs maanden? Alles is mogelijk. 

Onze 260 arbeiders, verdeeld over zo’n 60 ploegen, zijn steeds snel en flexibel inzetbaar. Elke ploeg beschikt bovendien over een ploegbaas die vlot Nederlands, Frans en Engels spreekt. Zo is een vlotte en duidelijke communicatie gegarandeerd. 

Heb je dringend een gespecialiseerde vakman nodig? Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar (zelfs ’s avonds!), om je binnen de 24 uur van de nodige arbeiders te voorzien. Voor andere vragen kan je ons altijd mailen. Wij antwoorden zo snel mogelijk. 

Telefoon: +32 471 96 37 20
E-mail: info@subcobelgium.be