Hoe gaan wij te werk?

Het begint allemaal met een korte mail of telefonisch contact waarbij we samen jouw noden bespreken. Vervolgens gaan we na of wij jou de juiste mensen kunnen leveren voor de gevraagde opdracht. Communication is key, en daarom delen we eerst mee wie er naar jouw werf zal komen. Akkoord? Dan maken we de bestelbon op kunnen we van start gaan. En zoals ze zeggen: goede afspraken maken goede vrienden. Wij zijn dan ook ijzersterk in papierwerk en administratie. Zo hoef jij je daarover alvast geen zorgen te maken. 

Om onze service nog te versterken, werken we samen met BMC Services: een professioneel bedrijf dat alle administratie en logistiek voor KMO’s verzorgt. In het najaar van 2022 wordt BM Consult gelanceerd, een platform waarop jij zelf jouw dossier kan opvolgen en werkkrachten kan bestellen.

Heb je dringend een gespecialiseerde vakman nodig? Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar (zelfs ’s avonds!), om je binnen de 24 uur van de ideale arbeiders te voorzien. Voor andere vragen kan je ons altijd mailen. Wij antwoorden zo snel mogelijk. 

Telefoon: +32 471 96 37 20
E-mail: info@subcobelgium.be